Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Oltchim Râmnicu Vâlcea a încheiat prima fază a grupelor din Liga Campionilor cu punctaj maxim

Oltchim Râmnicu Vâlcea a încheiat prima fază a grupelor din Liga Campionilor cu punctaj maxim

Oltchim Râmnicu Vâlcea a încheiat prima fază a grupelor din Liga Campionilor cu punctaj maxim
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    19 Noi 2012   •   10:54

Oltchim Râmnicu Vâlcea a încheiat prima fază a grupelor din Liga Campionilor la handbal feminin cu punctaj maxim, după ce a învins pe teren propriu pe Buxtehuder SV cu scorul de 30-22.

Meciul de duminică nu a avut istoric, campioana României reuşind să se desprindă decisiv încă din prima repriză, pe care elevele lui Jakob Vestergaard au terminat-o cu un avantaj de opt goluri (18-10).

Cea mai bună marcatoare a vâlcenecelor a fost Katarina Bulatovic, care a punctat de şase ori, în timp ce Ionela Stanca şi Alexandrina Barbosa au înscris câte 4 goluri.

De cealaltă parte, Jana Stapelfeldt a marcat 6 goluri pentru formaţia germană, care a terminat grupa A pe ultimul loc, fără a reuşi să câştige vreun punct.

„Sincer, după tragerea la sorţi, când am văzut componenţa grupei, m-am gândit că oricare dintre aceste formaţii poate ajunge în grupele principale. Suntem mândri că am terminat grupa cu punctaj maxim, nu este lucru uşor. Acum deja ne gândim la meciurile din grupele principale”, a declarat Vestergaard la finalul întâlnirii.

În celălalt meci al grupei, echipa daneză Randers a învins cu 29-20 pe Hypo Viena şi s-a clasat pe locul 2, calificându-se astfel alături de Oltchim în grupele principale ale competiţiei.

Cealaltă reprezentantă a României în Liga Campionilor, U Jolidon Cluj, a avut o evoluţie total opusă faţă de cea a vâlcencelor, suferind şase înfrângeri din tot atâtea meciuri în grupa B, după ce, sâmbătă, a pierdut cu 26-37 în faţa campioanei Ungariei, Gyor ETO.

×
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close