Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Oltchim Râmnicu Vâlcea a pierdut primul meci din grupele principale ale Ligii Campionilor, 22-23 cu Ferencvaros Budapesta

Oltchim Râmnicu Vâlcea a pierdut primul meci din grupele principale ale Ligii Campionilor, 22-23 cu Ferencvaros Budapesta

Oltchim Râmnicu Vâlcea a pierdut primul meci din grupele principale ale Ligii Campionilor, 22-23 cu Ferencvaros Budapesta
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    04 Feb 2013   •   11:04

Debut cu stângul pentru Oltchim Rm. Vâlcea în grupele principale ale Ligii Campionilor de handbal feminin, campioana României fiind învinsă pe teren propriu de Ferencvaros Budapesta, scor 22-23.

Fetele lui Jakob Vestergaard nu s-au regăsit în niciun moment, handbalistele maghiare reuşind să se desprindă chiar şi la şapte goluri în repriza a doua. Vâlcencele au avut o răbufnire de orgoliu pe final, dar nu au putut decât să limiteze proporţiile scorului.

„Am avut noroc că am pierdut la un singur gol diferenţă. S-au făcut mult prea multe greşeli personale, faze de atac tratate cu superficialitate, viteză scăzută, pase previzibile, o apărare slabă, repliere slabă, puţine contraatacuri. În aceste condiţii, victoria lui FTC este una normală”, a recunoscut Vestergaard la finalul întâlnirii.

De cealaltă parte, antrenorul lui Ferencvaros, Gabor Elek, a spus că nu se aştepta la un astfel de rezultat: „Nu ne aşteptam să batem la Vâlcea deşi am pregătit foarte bine partida. Ştiam că Vâlcea are o forţă ofensivă fantastică dar nouă ne-a ieşit tot astăzi. Am avut o apărere excelentă şi inspiraţie în atac şi cred că victoria este meritată chiar dacă am avut emoţii pe final”.

Cea mai bună marcatoare de la Oltchim a fost Barbosa, cu 7 goluri, urmată de Bulatovic (5) şi Jovanovic (4), în timp ce de la oaspete s-au remarcat Pena, care a înscris 10 goluri, şi Tomori (6).

În celălalt meci din grupa a doua principală, Krim Ljubljana s-a impus cu 29-24 pe terenul rusoaicelor de la Zvezda Zvenigorod.

În etapa următoare, Oltchim se va deplasa în Slovenia, pentru partida cu Krim, în timp ce Ferencvaros va primi pe Zvezda la Budapesta.


×
Subiecte în articol: Liga campionilor la handbal feminin
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close