Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Oltchim Râmnicu Vâlcea a remizat în Liga Campionilor cu singura echipă fără puncte din grupă

Oltchim Râmnicu Vâlcea a remizat în Liga Campionilor cu singura echipă fără puncte din grupă

Oltchim Râmnicu Vâlcea a remizat în Liga Campionilor cu singura echipă fără puncte din grupă
Sursa foto: Foto: Mediafax
de N.B.    |    27 Feb 2012   •   11:34

Campioana României la handbal, Oltchim Râmnicu Vâlcea, a oferit un cadou neaşteptat adversarei sale din grupa 2 a Ligii Campionilor, remizând, duminică, pe terenul handablistelor de la Metz. Franţuzoaicele au obţinut, astfel, primul punct din primele patru etape şi rămân pe locul patru.

Oltchim a controlat meciul încă din deschidere, în timp ce publicul francez a fost însufleţit doar de câteva reuşite spectaculoase ale echipei gazdă. După primele minute, duelul s-a transformat într-o înfruntare de la egal la egal, handbalistele de la Metz lovind bara mai des, însă.

La jumătatea primei reprize, handbalistele lui Radu Voina conduceau cu patru goluri avantaj, dar publicul a împins echipa lui Sébastien Gardillou către un final de repriză foarte bun, reuşind egalarea până la pauză.

Repriza a doua a fost la fel de echilibrată, ambele echipe luptând din greu pentru fiecare minge şi fiecare atac. De această dată, jucătoarele de la Metz au avut câştig de cauză, obţinând un avantaj de trei goluri în minutul 41. Avantajul s-a păstrat timp de zece minute, Oltchim reuşind un final de meci foarte bun pentru a egala situaţia cu cinci minute înainte de încheierea meciului.

Echipele au înscris pe rând în ultimele minute, româncele reuşind să egaleze în ultimul minut, dintr-o lovitură de la şapte metri, executată de Ardean Elisei.

După primele patru etape, Oltchim se află pe locul doi în grupa 2 a Ligii Campionilor, cu cinci puncte, la trei lungimi în spatele liderului Buducnost şi trei puncte în plus faţă de Krim Mercator. Campioanele României vor mai disputa două meciuri, acasă cu Krim Mercator (4 martie) şi la Buducnost (11 martie).

Clasament Grupa 2

1. Buducnost - 8p
2. C.S. Oltchim Rm. Valcea - 5p
3. RK Krim Mercator - 2p
4. Metz Handball - 1p
 

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close