Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Oltchim Rm. Vâlcea a obţinut cea de-a doua victorie în Liga Campionilor la handbal feminin

Oltchim Rm. Vâlcea a obţinut cea de-a doua victorie în Liga Campionilor la handbal feminin

Oltchim Rm. Vâlcea a obţinut cea de-a doua victorie în Liga Campionilor la handbal feminin
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.T.    |    10 Oct 2011   •   10:01

Oltchim Rm. Vâlcea a învins pe Dinamo Volgograd cu 31-26 şi a obţinut astfel cea de-a doua în actuala ediţie a Ligii Campionilor la handbal feminin, după cea din prima etapă, în deplasare, cu Buxtehuder.

 
Elevele lui Radu Voina au reuşit să se desprindă decisiv abia spre final, prima repriză şi începutul celei de-a doua stând sub semnul echilibrului, lucru dovedit de rezultatul de egalitate înregistrat la pauză, 13-13. Însă în minutul 39, Ionela Stanca a marcat de două ori consecutiv, iar campioanele României au luat un avantaj de două goluri, pe care l-au păstrat şi chiar majorat până la sfârşit.
 
Ionela Stanca, Iulia Curea şi Patricia Vizitiu, toate cu câte cinci goluri, au fost cele mai bune jucătoare ale vâlcencelor, în timp ce la Dinamo s-a remarcat Kocetova, care a reuşit să înscrie de nouă ori.
 
Următorul meci al Oltchimului va avea loc în deplasare, pe 15 octombrie, cu Itxako, echipă care anul trecut a trecut de echipa lui Radu Voinea de două ori.
 
Nu mergem să ne răzbunăm pe Itxako, vrem un rezultat cât mai bun pentru că ne avantajează pentru calificare”, a dat asigurări Oana Manea imediat după finalul meciului cu rusoaicele.
 
În clasamentul grupei D, Oltchim şi Itxako au maximum de puncte după primele două etape.
 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close