Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Oltchim s-a calificat în grupele principale ale Ligii Campionilor. U Jolidon, la a patra înfrângere

Oltchim s-a calificat în grupele principale ale Ligii Campionilor. U Jolidon, la a patra înfrângere

Oltchim s-a calificat în grupele principale ale Ligii Campionilor. U Jolidon, la a patra înfrângere
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    05 Noi 2012   •   11:41

Oltchim Râmnicu Vâlcea a câştigat cu scorul de 27-23 mecul de pe teren propriu cu echipa daneză Randers HK şi s-a calificat în grupele principale ale Ligii Campionilor la handbal feminin.

Echipa pregătită de Jakob Vestergaard a ajuns la a patra victorie din tot atâtea meciuri în grupa A şi se pregăteşte acum de marele duel de la Viena, cu Hypo, care ar putea decide ocupanta primului loc.

Danezele erau conştiente de faptul că meciul de la Râmnicu Vâlcea reprezintă ultima lor şansă de a mai spera la calificare, astfel că oaspetele au dat totul împotriva campioanei României.

Cu toate acestea, Randers a rezistat doar o repriză în faa vâlcencelor, scorul la pauză fiind 10-10, Oltchim dezlânţuindu-se în partea a doua şi obţinând un succes la o diferenţă identică cu cea din Danemarca de acum o săptămână.

Cu 6 goluri marcate, Mica Brădeanu a fost cea mai bună jucătoare a Oltchimului, în timp ce Dalby a punctat de cinci ori pentru învinse.

În aceeaşi grupă, sâmbătă, Hypo Viena s-a impus cu 27-24 în faţa lui Buxtehuder SV. În clasament, Oltchim este lider cu 8 puncte, austriecele ocupă poziţia secundă, cu 6 puncte, în timp ce Randers (2p) şi Buxtehuder (0p) se află pe ultimlele două locuri.

Cealaltă reprezentantă a României în Liga Campionilor, U Jolidon Cluj, a suferit a patra înfrângere în grupa B, ardelencele fiind învinse acasă de RK Podravka Vegeta Koprivnica, scor 21-28.

Clujencele nu mai pot spera la o calificare în grupele principale ale competiţiei şi au şanse minime de a pirnde şi locul 3, care permite prezenţa în Cupa Cupelor.

În partida cu Podravka, Mihaela Tivadar a fost cea mai bună marcatoare de la U Jolidon, 6 goluri, iar de la învingătoare s-a remarcat Damnjanovic, care a înscris de zece ori.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close