Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Oltchim va întâlni Buduncost, Itxako şi Krim în Liga Campionilor

Oltchim va întâlni Buduncost, Itxako şi Krim în Liga Campionilor

Oltchim va întâlni Buduncost, Itxako şi Krim în Liga Campionilor
23 Noi 2010   •   13:03

Oltchim Râmnicu Vâlcea şi-a aflat adversarele din grupa principală din Liga Campionilor la handbal feminin. "Galacticele" au fost repartizate în urna outsiderelor după ce au terminat pe locul doi în prima fază a grupelor, astfel că vor întâlni în grupa principală 1 formaţiile Buducnost Podgorica (Muntenegru), Itxako Estella (Spania) şi Krim Ljubljana (Slovenia).

Conform tragerii la sorţi de la Viena, în grupa principală 2 vor juca formaţiile Larvik HK (Norvegia), HC Leipzig (Germania), Gyor ETO (Ungaria) şi Dinamo Volgograd (Rusia).

Meciurile vor începe în luna februarie 2011, primele două clasate din fiecare grupă urmând să se califice în semifinalele Ligii Campionilor. Oltchim are ca obiectiv calificarea în finală, acolo unde a ajuns şi în sezonul trecut.

Preşedintele clubului românesc, Ioan Gavrilescu, s-a declarat mulţumit pentru repartizarea în grupă alături de BUduncost. "Personal, mi-am dorit să cădem cu Buducnost, pentru a evita o întâlnire în semifinale şi a ieşit chiar aşa. Obiectivul nostru e calificarea în finală, dacă Buducnost era în cealaltă grupă, ne întâlneam în semifinale şi nu ştiu cum ar fi ieşit", a declarat Gavrilescu pentru Mediafax.

×
Subiecte în articol: Oltchim Ramnicu Valcea handbal feminin
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close