Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Oltchim va întâlni Viborg, Hypo şi Volgograd în Liga Campionilor. Radu Voina: "Am picat cum nu doream"

Oltchim va întâlni Viborg, Hypo şi Volgograd în Liga Campionilor. Radu Voina: "Am picat cum nu doream"

Oltchim va întâlni Viborg, Hypo şi Volgograd în Liga Campionilor. Radu Voina: "Am picat cum nu doream"
19 Ian 2010   •   11:49

Oltchim Râmnicu Vâlcea va evolua în grupa a II-a principală a Ligii Campionilor la handbal feminin împotriva formaţiilor Viborg (Danemarca), Hypo Viena (Austria) şi Dianmo Volgograd (Rusia), spre nemulţumirea antrenorului Radu Voina.

"Am picat cum nu doream, dar până la urmă indiferent de numele adversarelor, avem nevoie de victorii. Nu cred că se poate vorbi de favorite în această fază, toate echipele au valoare şi vor lupta până în ultima secundă pentru calificarea în semifinale. Aceasta va fi obţinută de echipele care vor fi mai în formă şi care vor greşi mai puţin", a declarat Radu Voina pentru Mediafax.

conform tragerii la sorţi de marţi, de la Linz (Austria), din grupa I principală fac parte Larvik HK (Norvegia), Krim Ljubljana (Slovenia), Gyor (Ungaria) şi Leipzig (Germania). Partidele se vor disputa pe 6-7 februarie, 13-14 februarie, 20-21 februarie, 6-7 martie, 13-14 martie şi 20-21 martie. Primele două clasate din fiecare grupă se vor califica în semifinale.

Antena3.ro

×
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close