Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Oţelul Galaţi, eliminată din sferturile Cupei Cupelor după 22-28 în România cu Lucian Bute în tribune

Oţelul Galaţi, eliminată din sferturile Cupei Cupelor după 22-28 în România cu Lucian Bute în tribune

Oţelul Galaţi, eliminată din sferturile Cupei Cupelor după 22-28 în România cu Lucian Bute în tribune
Sursa foto: otelul galati handbal
21 Mar 2009   •   17:41

Echipa de handbal feminin Oţelul Galaţi a părăsit competiţiile europene după ce a pierdut şi a doua manşă a "dublei" cu HC Larvik din Norvegia. Partida de sâmbătă din Galaţi s-a terminat cu scorul de 22-28, rezultat echivalent cu o calificare uşoară a nordicelor. Româncele pierduseră şi în tur cu 22-26, neemiţând nici o pretenţie la calificarea mai departe.
Meciul din sferturile Cupei Cupelor s-a disputat şi cu o prezenţă surpriză în tribune. Pugilistul campion mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, Lucian Bute, a fost prezent în tribune şi le-a susţinut pe fete, fără să le aducă, însă, prea mult noroc.
"Mă bucur că am putut să fiu lângă echipa de fete, însă îmi pare rău că nu au reuşit calificarea. Pe 28 martie voi fi prezent la Constanţa, pentru a urmări meciul România - Serbia, din preliminariile Cupei Mondiale, şi sper într-un succes al tricolorilor", a declarat Bute după meci.
Pentru a trece în sferturile de finală, echipa din Galaţi a trecut de DVSC Aquaticum, scor 58-58 în două manşe, dar marcând mai multe goluri în deplasare şi calificându-se datorită criteriilor stabilite de Federaţia Europeană de Handbal, EHF.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Lucian Bute
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close