Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Petre Cozma, tatăl handbalistului ucis: "Rareş Jurcă m-a sunat şi mi-a spus că mi-au tăiat copilul"(VIDEO)

Petre Cozma, tatăl handbalistului ucis: "Rareş Jurcă m-a sunat şi mi-a spus că mi-au tăiat copilul"(VIDEO)

Petre Cozma, tatăl handbalistului ucis: "Rareş Jurcă m-a sunat şi mi-a spus că mi-au tăiat copilul"(VIDEO)
Sursa foto: marian cozma
08 Feb 2009   •   13:49

Tatăl handbalistului ucis într-o discotecă din Ungaria, Petre Cozma, se găseşte în aceste momente într-o situaţie pe care nu ar dori-o nimeni. Acesta a intrat în direct la GspTV, explicând cum a primit vestea uciderii lui Marian Cozma. Tatăl tânărului de 27 de ani a declarat înainte să plece spre Ungaria cum că a primit îngrozitoarea veste de la prietenul cel mai bun al jucătorului, Rareş Jurcă.
Jurcă, handbalist şi el, a fost cel care l-a sunat în jurul orei 4:30 în această noapte pe Petre Cozma. Tatăl îndoliat povesteşte:
"M-a sunat Rareş Jurcă, prietenul lui, şi mi-a zis că mi-au tăiat copilul. Cred că pe la 4 jumătate sau 5 m-a sunat. Ultima oară am vorbit cu Marian pe la 11 aseară (sâmbătă seară n.r.).", a explicat tatăl îndurerat.
"Marian, săracul, sărea pentru toţi, să îi ajute pe toţi, şi când a fost să trebuie şi el ajutat, nu l-au ajutat.", a încheiat Petre Cozma.
Reacţiile lumii handbalului:
Foştii colegi de la echipa naţională au fost, şi ei şocaţi. Handbalistul Stelei, Viorel Mazilu, a declarat că a aflat şocanta veste de la televizor, după care l-a sunat pe Cozma, cu o urmă de speranţă că presa a greşit când a anunţat tragedia:
"Sunt foarte şocat. Am deschis televizorul şi... Marian era un prieten adevărat. Eu nu cred că a fost ucis în discotecă, el cunoştea pe toată lumea acolo. Puteţi să întrebaţi pe oricine că Marian a fost un om extraordinar.
El va rămâne în continuare în inimile noastre. L-am sunat astăzi pe Marian, pentru că nu credeam, dar nu a răspuns nimeni. Naţionala e pe ultimul plan acum, am pierdut o viaţă?, a spus Viorel Mazilu la GSP TV.
?Toată lumea e şocată, iar ce s-a întâmplat este incredibil. Nu se poate să se întâmple aşa ceva în zilele noastre. La cinci dimineaţa m-a sunat un coleg de-al lui şi mi-a spus ce s-a întâmplat. Marian era un om cu un suflet extraordinar, toată lumea îl ştia un om cu suflet mare." a spus cu regret şi Vali Ghionea, fostul coleg de la echipa naţională a lui Marian Cozma.
Preşedintele federaţiei de handbal a susţinut şi el ipoteza lansată de Viorel Mazilu:
?Nu este vorba de nici o discotecă, este vorba de acelaşi restaurant. Mai pe seară, colegii săi care au familiile la Veszprem au plecat acasă şi au rămas doar străinii care sunt singuri. Un grup de ţigani, format de 6-7 indivizi, au venit la masa lor, Marian s-a ridicat şi le-a spus să îi lase în pace.El a fost lovit în spate, dar nu a ripostat. Aceştia aveau cuţite la ei şi le-au spus să iasă afară, iar jucătorii au ieşit. Pe scări, unul din ei l-a înjunghiat de 3 ori în inimă. Ilyeş a încercat să îl salveze, făcându-i respiraţie gură la gură?, a declarat preşedintele Federeţiei Române de Handbal, Cristian Gaţu.
Ascultaţi aici declaraţia de la GspTV a lui Petre Cozma:

Foto: www.daylife.com
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: marian cozma
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close