Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Portarul echipei naţionale de handbal feminin, Tereza Tamaş, nu va participa la CE

Portarul echipei naţionale de handbal feminin, Tereza Tamaş, nu va participa la CE

Portarul echipei naţionale de handbal feminin, Tereza Tamaş, nu va participa la CE
20 Noi 2008   •   13:58

Portarul naţionalei României, Tereza Tamaş, nu va participa la Campionatului European de handbal feminin din Macedonia (3-14 decembrie), după ce medicii au descoperit că jucătoarei de Oltchim Râmnicu Vâlcea i s-a declanşat hepatita de care suferă de mai mulţi ani.
?Este o mare pierdere pentru noi, în condiţiile în care oricum mai sunt destule jucătoare cu probleme de sănătate care nu au ajuns la convocare. În aceste zile ne vom decide ce portar vom convoca pentru a face deplasarea la CE din Macedonia. Nu putem să ne deplasăm cu doar doi portari?, a declarat antrenorul Radu Voina.
Tereza Tamaş nu mai poate continua pregătirea pentru participarea la CE, însă a rămas în cantonamentul de la Cluj-Napoca, pentru o serie de investigaţii medicale. Din lotul echipei naţionale, mai fac parte portarii Luminiţa Huţupan şi Paula Ungureanu.
După antrenamentul de joi dimineaţă, componentele naţionalei feminine au participat în permieră la o întâlnire cu elevii unei şcoli cu clasă de handbal. Jucătoarele au primit flori, au răspuns întrebărilor, iar la final au dat autografe.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Oltchim Ramnicu Valcea Radu Voina
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close