Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Povestea incredibilă a Cristinei Neagu. Cum se antrena într-un WC public

Povestea incredibilă a Cristinei Neagu. Cum se antrena într-un WC public

Povestea incredibilă a Cristinei Neagu. Cum se antrena într-un WC public
Sursa foto: Foto:Facebook
12 Dec 2016   •   10:25

Cristina Neagu a început handbalul la CSȘ 5 București, cu antrenoarea Maria Covaci, dar a explodat la Plopeni (Prahova), unde a fost adusă, în 2006, de patronul Cristi Iancu și unde a fost cizelată de antrenorul Ion Nicolae, scrie libertatea.ro.

În 2006, Cristi Iancu, om de afaceri, fost handbalist la Școala Sportivă nr. 2 București și fost membru în CA al FRH, avea gânduri mari. Patrona și conduce și azi clubul Activ, iar autoritățile locale mai că l-au împins afară din oraș. ”Pe noi ne puneau să ne antrenăm la 6.00 dimineață sau după 10.00 seara. Așa că am plecat la Plopeni. Sala era WC public, dar am băgat vreo 100.000 de euro și am refăcut-o. Am cumpărat și un cămin, pe care l-am transformat în hotel-restaurant pentru sportive”, rememorează Iancu.

”Când a venit la noi, Cristina era doar o fetiță firavă, însă cu un braț de aruncare inegalabil, formidabil”, povestește Iancu.

Cristina Neagu s-a născut într-o familie simplă și a crescut într-un apartament din cartierul bucureștean Ghencea. Are două surori. Cea mai mare e plecată în Spania. Cealaltă stă în Capitală, într-un apartament din Berceni și are doi copii.

Cristina Neagua fost desemnată cea mai bună handbalistă a lumii în 2010 și 2015.

Citiți și: Victorie FABULOASĂ pentru România împotriva Ungariei, la Campionatul European de handbal

 

×
Subiecte în articol: Cristina Neagu Handbal
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close