Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Radu Voina îl va înlocui pe Ivica Rimanic în funcţia de antrenor al Oltchimului

Radu Voina îl va înlocui pe Ivica Rimanic în funcţia de antrenor al Oltchimului

Radu Voina îl va înlocui pe Ivica Rimanic în funcţia de antrenor al Oltchimului
13 Feb 2009   •   18:29

Croatul Ivica Rimanici a fost demis de la cârma formaţiei Oltchim Râmnicu Vâlcea, vineri, iar postul său a fost preluat de selecţionerul naţionalei feminine a României, Radu Voina. Preşedintele CS Oltchim a declarat pentru Mediafax că Rimanici "are un preaviz de o lună, timp în care va fi plătit de echipa noastră". Ultimul meci al lui Rimanici pe banca vâlcencelor a fost înfrângerea în faţa Rulmentului Braşov, scor 36-41.
"Noul antrenor al Oltchimului este Radu Voina. Am cerut acordul preşedintelui FRH, Cristian Gaţu, având în vedere că domnul Voina este şi selecţioner. Preşedintele mi-a spus că este de acord şi că este foarte bine pentru naţională, având în vedere că multe jucătoare vin la lot de la Vâlcea", a mai declarat preşedintele CS Oltchim.
Echipa feminină de handbal Oltchim Râmnicu Vâlcea joacă, duminică, pe teren propriu, în grupele principale ale Ligii Campionilor, cu Krim Ljublijana.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Radu Voina
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close