Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Radu Voina: "Îmi e foarte greu să aleg 14 jucătoare pentru finala cu Viborg"

Radu Voina: "Îmi e foarte greu să aleg 14 jucătoare pentru finala cu Viborg"

Radu Voina: "Îmi e foarte greu să aleg 14 jucătoare pentru finala cu Viborg"
Sursa foto: radu voina
05 Mai 2010   •   18:18

Antrenorul echipei Oltchim Râmnicu-Vâlcea are o problemă pe care şi-ar dori-o orice tehnician. Toate jucătoarele din lot sunt foarte motivate şi pregătite să facă meciul vieţii. Din păcate, însă, nu poate alege decât 14 pentru cele două partide cu HK Viborg, în finala Ligii Campionilor la handbal feminin.


"Nu am stabilit încă lotul de 14 jucătoare, e foarte greu să o fac, pentru că fetele trec peste orice, dureri, accidentări, ca să lupte în finala Ligii Campionilor. Uneori ajungi o dată în viaţă la asemenea nivel şi le înţeleg pe toate, dar nu avem ce face. Va trebui însă să aleg 14 handbaliste, cu care vom face deplasarea în Danemarca, pentru meciul tur", a declarat Radu Voina pentru Mediafax.
Anticipând meciul din Danemarca, Voina spune că că acesta nu este decât o parte a finalei, care nu poate garanta nimic.

"În tur, va fi doar prima repriză a finalei, dacă pot spune aşa. A doua repriză va fi la Bucureşti. Sunt convins că vor fi două meciuri de luptă, aspre, iar şansele vor fi de partea echipei care va greşi mai puţin şi va fi mai lucidă. Contează mult revenirea în lotului lui Viborg a interului Grit Jurack, dar şi recuperarea după accidentare a pivotului Anja Althaus", spune tehnicianul vâlcean.
Partida tur a finalei Oltchim - Viborg va avea loc sâmbătă, 8 mai, la Herning, începând cu ora 17:15. Returul de la Bucureşti este programat pentru 15 mai, de la ora 20:45, la Sala Polivalentă din Capitală.
Antena3.ro

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close