Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Radu Voina revine pe banca tehnică a Oltchimului

Radu Voina revine pe banca tehnică a Oltchimului

Radu Voina revine pe banca tehnică a Oltchimului
08 Mar 2011   •   15:37

După ce luni au demis-o pe Anja Andersen, oficialii Oltchimului s-au mişcat repede şi au găsit persoana potrivită pentru a o înlocui pe daneză. Este vorba despre Radu Voina, care revine pe banca vâlcencelor, după ce a mai condus echipe în perioada ianuarie 2009-iunie 2010. Cu actualul selecţioner la timonă, campioana României la handbal a jucat finala Ligii Campionilor, pierdută în faţa lui Viborg, şi nu a pierdut niciun meci în campionatul intern.

A fost prea din scurt, mai am de rezolvat câteva treburi în Bucureşti şi abia apoi voi merge la Vâlcea. Sunt antrenorul Oltchimului până în vară şi încerc împreună cu fetele să remediem din mers ce se mai poate. Încercăm să câştigăm cu Buducnost şi apoi cu Krim Ljubljana ca să ne calificăm în semifinale”, a declarat Radu Voina pentru gsp.ro. Tehnicianul va rămâne în paralel şi selecţionerul echipei naţionale, alături de care a reuşit să câştige medalia de bronz la Campionatul European din Danemarca.

Este cea mai bună soluţie pe care am găsit-o. Radu Voina are avantajul că le cunoaşte bine pe fete cu care a mai lucrat şi la Oltchim şi la echipa naţională. Sperăm să facem treabă bună împreună, aşa cum am făcut şi la precedentul său mandat la Vâlcea, când Oltchim a ajuns până în finala Ligii Campionilor. CS Oltchim ţine să-i mulţumească preşedintelui FRH, Cristian Gaţu, pentru sprijinul acordat la aceste tratative, pentru faptul că l-a sfătuit pe Voina să accepte oferta noastră. E şi spre binele echipei naţionale”, a spus Ioan Gavrilescu, preşedintele campioanei României, care a anunţat că înţelegerea dintre cele două părţi este valabilă până la 1 ianuarie 2012.

×
Subiecte în articol: Radu Voina Oltchim Ramnicu Valcea
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close