Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Remiză între Steaua şi Dinamo, după ce Mazilu a înscris în ultima secundă de la jumătatea terenului (VIDEO)

Remiză între Steaua şi Dinamo, după ce Mazilu a înscris în ultima secundă de la jumătatea terenului (VIDEO)

Remiză între Steaua şi Dinamo, după ce Mazilu a înscris în ultima secundă de la jumătatea terenului (VIDEO)
09 Sep 2010   •   11:31

După ce ambele echipe au pierdut în meciul de debut al campionatului naţional de handbal, Steaua şi Dinamo s-au întâlnit în derby-ul celei de-a doua etape, ocazie cu care cele două formaţii au obţinut fiecare câte un punct.

Partida s-a încheiat la egalitate, 27-27, după ce, cu cinci secunde înainte de final, Dinamo avea avantaj de un gol. "Roş-albaştrii" au revenit extraordinar şi au egalat cu un gol fenomenal înscris de Viorel Mazilu, de la jumătatea terenului, scrie Gazeta Sporturilor.

Goalkeeper-ul dinamovist Drenceanu, care apărase foarte bine pe parcursul partidei, a izbucnit în plîns la final, dar a fost repede înconjurat de coechipieri. Antrenorul Eliodor Voica l-a luat în braţe şi l-a încurajat. "Se mai întâmplă. Trebuie încurajat pentru că e un portar de viitor. Un asemenea gol poate să-l marcheze pe viaţă. Asta e, am pierdut un punct, nu trebuie să facem o tragedie", a declarat Eliodor Voica.

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close