România - China 40-19. Prima condiţie pentru atingerea semifinalelor, îndeplinită

12 Dec 2009   •   12:41
România - China 40-19. Prima condiţie pentru atingerea semifinalelor, îndeplinită andreea manea
România - China 40-19. Prima condiţie pentru atingerea semifinalelor, îndeplinită

Echipa naţională de handbal feminin a României nu a ?iertat? gazda Campionatului Mondial şi a învins China într-o manieră categorică, cu scorul de 40-19, în prima partidă din Grupa a II-a principală. Victoria era obligatorie pentru elevele lui Radu Voina, la fel cu este şi în următoarele două partide dacă vrem să atingem faza semifinalelor.
?Tricolorele? au început oarecum ezitant partida de la Suzhou, dar după zece minute au pus stăpânire pe joc şi nu l-au mai lăsat din mână, diferenţa crescând progresiv până la final. În cele din urmă, diferenţa a fost una foarte mare, de 21 de puncte, lucru care ne dă încredere că înfrângerea cu Norvegia nu a afectat moralul fetelor. Mai mult, româncele au găsit prilejul să facă şi spectacol pe final, spre amuzamentul colegelor de pe banca de rezerve.
Victoria cu China aduce România la patru puncte în clasamentul Grupei a II-a, iar jucătoarele noastre au obligaţia de a învinge şi Spania, duminică, dar şi Coreea de Sud în ultimul meci, sperăm, înainte de semifinale.
Antena3.ro

Parteneri
x close