Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal România - Finlada 32-23, înainte de meciul decisiv cu Bosnia din preliminariile CM de handbal masculin

România - Finlada 32-23, înainte de meciul decisiv cu Bosnia din preliminariile CM de handbal masculin

România - Finlada 32-23, înainte de meciul decisiv cu Bosnia din preliminariile CM de handbal masculin
16 Ian 2010   •   23:17


Naţionala masculină de handbal a României a înregistrat sâmbătă a doua victorie la nouă goluri diferenţă în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2011. România a învins gazda turneului preliminar, Finlanda, cu 32-23, după ce în prima zi a trecut de Marea Britanie cu 36-27.

Au marcat pentru România: Csepreghi 6, Stamate 5, Şania 5, Jurcă 4, Toma 3, Novanc 3, Ghionea 3, Sadoveac 2, Sabou 1.

"M-a uns la suflet cum s-au bătut băieţii cu Finlanda. Au arătat ca o adevărată echipă, nu ca împotriva Marii Britanii. Acolo i-au luat la mişto pe englezi şi au văzut că nu merge aşa", a declarat antrenorul Vasile Stângă.

România se pregăteşte acum pentru meciul decisiv de duminică împotriva Bosniei-Herţegovina, care ocupă primul loc, tot cu patru puncte, dar cu un golaveraj superior graţie succesului cu 44-19 în faţa Marii Britanii. Câştigătoarea turneului va disputa barajul de calificare la CM 2011, iar România are nevoie de victorie cu Bosnia pentru a ocupa primul loc.

Antena3.ro

×
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close