Antena 3 Sport Alte sporturi Handbal România - Germania 25-35. Final de Campionat Mondial şi un deziluzionant loc 8

România - Germania 25-35. Final de Campionat Mondial şi un deziluzionant loc 8

17 Dec 2009   •   14:15
România - Germania 25-35. Final de Campionat Mondial şi un deziluzionant loc 8
Sursa foto: ionela stanca

Echipa naţională a României a încheiat Campionatul Mondial de handbal feminin din China, de la Suzhou, pe locul al optulea. Elevele lui Radu Voina au fost învinse în mod clar, în ultimul joc, cu scorul de 35-25 în partida pentru locurile 7-8 cu Germania.
Şocul eliminării de la Campionatul Mondial, din partida cu Spania nu a trecut nici după o partidă, iar handbalistele române au acuzat din plin moralul slab în partida cu Germania.
Deconcentrate atât pe faza de atac, cât şi în defensivă, româncele au căzut repede la Suzhou şi Germania a condus ostilităţile pe totată durata partidei. Era evidentă durerea jucătoarelor, care nu vroiau decât să se întoarcă în ţară cât mai repede. Rezultatul a fost un scor usturător, 35-25, care lasă pe locul opt o echipă care îşi propusese podiumul.
Principalele noastre marcatoare sunt Amariei 7 goluri, Moldovan 5, Fiera 3, Stanca 2, Maier 2, Puşcaşu 2, Vărzaru 1, Lecuşanu 1, Tivadar 1şi Manea 1.
România a ratat prezenţa în semifinalele Campionatului Mondial din China în urma unui meci cu Spania, al doilea în Grupa II principală, pierdut în ultima secundă cu scorul de 24-25. Înfrângerea a dărâmat complet moralul jucătoarelor, multe dintre ele neputând dormi în noaptea care a urmat.
Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close