Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal România s-a distrat în debutul preliminariilor pentru CE de handbal din 2010: 37-23 cu Portugalia

România s-a distrat în debutul preliminariilor pentru CE de handbal din 2010: 37-23 cu Portugalia

România s-a distrat în debutul preliminariilor pentru CE de handbal din 2010: 37-23 cu Portugalia
15 Oct 2009   •   13:30

România a debutat miercuri cu o victorie lejeră în preliminariile pentru Campionatul European de handbal feminin din 2010, învingând Portugalia cu 37-23 la Sighişoara.
Câştigătoare la Cupa Mondială din Danemarca, luna trecută, România nu ar trebui să aibă probleme să ajungă la Euro 2010, într-o grupă cu Portugalia, Ucraina şi Elveţia, "tricolorele" neputând rata unul din primele două locuri.
Elevele lui Radu Voina s-au desprins din start cu o uşurinţă dezarmantă pentru adversare, iar la pauză conduceau deja cu 19-8. "E cel mai lejer meci al României de când sunt eu selecţioner. Ne-am luat măsuri cu Portugalia, la Europenele de anul trecut arătase o altă faţă, dar acum diferenţa dintre cele două echipe e foarte mare", a declarat selecţionerul Radu Voina, pentru Gazeta Sporturilor.
În celălalt meci al grupei, Ucraina a învins Elveţia cu 33-20. Elveţiencele vor fi adversarele de sâmbătă ale "tricolorelor", la Zurich.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Radu Voina
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close