Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal România stă într-un singur portar: Paula Ungureanu nu mai poate juca la CE

România stă într-un singur portar: Paula Ungureanu nu mai poate juca la CE

România stă într-un singur portar: Paula Ungureanu nu mai poate juca la CE
Sursa foto: GSP.ro
14 Dec 2010   •   13:52

Paula Ungureanu, portarul echipei naţionale de handbal feminin a României, a efectuat marţi un RMN, iar prima reacţie a medicilor danezi este una negativă: "Paula nu va mai putea juca niciun meci la această competiţie. Abia peste patru ore vom putea da un diagnostic cert, dar este clar că nu va mai juca la această competiţie", informează Gazeta Sporturilor.

"Am încercat să aflu de acum de la doctori care este situaţia, dar mi-au spus că nu vor să zică nimic până nu au totul definitivat. Nici să mă încurajeze aiurea, dar nici să-mi dea veşti mai proaste decât ar fi situaţia reală. Mi-au zis însă că la acest Campionat European nu mai pot fi decât suporter", a declarat Paula Ungureanu pentru sursa citată.

România se confruntă astfel cu o situaţie dificilă la Campionatul European din Danemarca şi Norvegia, având doar un portar cu drept de joc până în faza semifinalelor. Pentru că schimbarea pentru faza a doua a grupelor a fost deja efectuată, prin înlocuirea Cristinei Vărzaru, Mihaela Smedescu, al treilea portar al României, va putea fi trecută în lot abia după meciurile cu Muntenegru şi Rusia din grupa principală I. Talida Tolnai a rămas singurul portar al "naţionalei" României la Euro.


×
Subiecte în articol: handbal feminin
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close