Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Rulmentul Braşov a pierdut 5 meciuri cu 0-10, la "masa verde", din cauza lipsei de jucătoare senioare

Rulmentul Braşov a pierdut 5 meciuri cu 0-10, la "masa verde", din cauza lipsei de jucătoare senioare

Rulmentul Braşov a pierdut 5 meciuri cu 0-10, la "masa verde", din cauza lipsei de jucătoare senioare
03 Dec 2009   •   13:48


Comisia de Competiţii a Federaţiei Române de Handbal a decis să penalizeze formaţia de handbal feminin Rulmentul Braşov din cauza neîndepliniriii cerinţelor de vârstă, care prevăd ca pe foaia de joc să fie înscrise 14 jucătoare senioare.

La cinci partide, cu "U" Jolidon Cluj (etapa 4, scor 31-25), Oltchim (etapa 5, scor 25-31), HC Zalău (etapa 6, scor 26-31), Rapid (etapa 7, scor 42-24) şi Ştiinţa Baia Mare (etapa 8, scor 29-38), Rulmentului i-au lipsit 10 jucătoare senioare, astfel că respectivele partide au fost pierdute la "masa verde" cu scorul de 0-10.

Antrenorul secund al Rulmentului, Helfried Muller a declarat pentru NewsIn: "Nu mi se pare cinstit, pentru că ne fură munca din teren. Acum ce să facem? Ar trebui sa luăm femeia de serviciu şi pe cea care ne aduce laptele ca să avem bătrâne în echipă. Sau să vorbesc cu Simona Gogârlă să o aducă pe mama ei să o trecem pe foaie. Şi aşa avem probleme cu banii. Eu cred că e bine pentru tinere să evolueze, dar ei ne obligă să băgăm bătrâne în teren. În plus, de ce vine decizia abia acum, la vreo 3 luni după ce am jucat prima dată cu junioare? Cred că avem prea multe puncte şi vor să ni le ia înapoi".

Antena3.ro

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close