Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Rulmentul Braşov a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor la handbal feminin

Rulmentul Braşov a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor la handbal feminin

Rulmentul Braşov a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor la handbal feminin
04 Oct 2009   •   19:50


Cu o singură victorie şi două înfrângeri în turneul de calificare, Rulmentul Urban Braşov a ratat prezenţa în grupele Ligii Campionilor. Vicecampioana României la handbal feminin a fost învinsă în ultimul meci de Byasen Trondheim, scor 41-23, formaţia norvegiană fiind cea care merge în grupa A, alături Viborg, unde activează Cristina Vărzaru, RK Podravka şi Leipzig.

Rulmentul, care a pierdut 24-30 cu SPR Lublin şi a învins HC Sassari cu 43-37, va juca în Cupa EHF, unde în sezonul trecut a disputat finala.

Altfel, în Grupa 2 de calificare s-a impus gruparea rusă Zvezda Zenigorod, care a câştigat toate cele trei meciuri. Această echipă merge în Grupa C, cea din care fac parte Oltchim Râmnicu Vâlcea, Gyor şi Itxako.

În Grupa B s-a calificat gruparea daneză Aalborg, care va întâlni pe Hypo Viena, Krim Mercator şi Metz, iar în Grupa D a reuşit calificarea FCK Handbolf, echipa jucătoarei Carmen Amariei, unde va juca alături de Larvik, HK Dinamo şi Buducnost, informează NewsIn.

Antena3.ro

×
Parteneri
1,5 milioane de angajați români ar putea avea salarii mai mici, din iulie
x close