Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Rulmentul Braşov o pierde gratis pe Barbosa, dar încă supravieţuieşte

Rulmentul Braşov o pierde gratis pe Barbosa, dar încă supravieţuieşte

Rulmentul Braşov o pierde gratis pe Barbosa, dar încă supravieţuieşte
Sursa foto: alexandrina barbosa
23 Oct 2009   •   14:56

Echipa de handbal feminin Rulmentul Braşov este, probabil, una dintre cele mai încercate financiar din sportul românesc şi nu numai. Formaţia antrenată de Herbert Muller şi-a mai pierdut una dintre jucătoarele fundamentale, portugheza Alexandrina Barbosa. Aceasta, împreună cu alte trei jucătoare, a fost declarată liberă de contrat după ce nu i s-a mai plătit salariul în ultimele luni.
Barbosa, internaţională portugheză, care tocmai marcase 12 goluri în înfrângerea echipei sale în faţa Oltchimului, scor 25-31, este în acest moment liberă să îşi caute echipă, după ce FR de Handbal a luat decizia să îi rezilieze contractul cu gruparea braşoveană. În aceeaşi situaţie sunt şi Ionica Munteanu, Cristina Niculae şi Aneta Barcan, eliberate de FRH. Acestea au ales, însă, să mai semneze o înţelegere pe zece zile cu Rulmentul, în speranţa că în acest răstimp vor fi plătite, notează Mediafax.
"Din păcate, Barbosa a plecat, dar am găsit înţelegere la Ionica Munteanu, Cristina Niculae şi Aneta Barcan să mai aştepte zece zile. Sper ca în această perioadă se se rezolve situaţia finaciară a lor, pentru a putea rămâne în continuare la echipă. Am pierdut o jucătoare importantă, dar este bine că măcar echipa rămâne şi poate să joace în campionat", a precizat directorul sportiv al Rulmentului, Mircea Cucuian.
Pentru antrneorul Herbert Muller, problemele de lot devin din ce în ce mai grave, iar soluţiile se împuţinează pe zi ce trece. Plecarea lui Barbosa l-a pus în situaţia de a avea la antrenament doar şase jucătoare de câmp şi doi portari.
"Chiar nu pot conştientiza în acest moment ce se întâmplă. Nu îmi vine să cred că am ajuns în această situaţie. Fetele au aşteptat ieri să vină patronul Teodor Florescu să discute cu ele, dar nu a mai ajuns, şi a transmis prin directorul sportiv, Mircea Cucuian, ca fetele să mai aştepte câteva zile. Din păcate însă, fratele meu a dus-o azi dimineaţă pe Alexandrina Barbosa la aeroport. De această dată Barbosa a plecat definitiv. Eu încă mai sper în acea minune care să salveze această echipă, pentru că este mare păcat ce se întâmplă", a precizat Muller pentru sursa citată.
Antena3.ro

×
Parteneri
Este Ziua mondială a râsului | Beneficiile terapiei prin râs, pentru sănătate
x close