Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Rulmentul Braşov relansează Liga Naţională de handbal feminin, după 41-36 cu Oltchim

Rulmentul Braşov relansează Liga Naţională de handbal feminin, după 41-36 cu Oltchim

Rulmentul Braşov relansează Liga Naţională de handbal feminin, după 41-36 cu Oltchim
11 Feb 2009   •   22:40

Derby-ul Ligii Naţionale de handbal feminin, jucat în cadrul etapei a 16-a, s-a încheiat cu victoria Rulmentului Braşov. Elevele lui Herbert Muller au reuşit să relanseze lupta pentru titlu după ce au învins, miercuri, pe teren propriu, campiona en-titre, Oltchim Râmnicu Vâlcea, scor 41-36.
Golurile Rulmentului au fost marcate de Amariei (11), Barbota (10), C. Neagu (8), Gâlcă (5), Woo Sun Hee (2), C. Niculae (2), Orvath (1), Barcan (1) şi Gâscă (1). De partea cealaltă, pentru Oltchim au înscris Manea (9), Luca (5), Meiroşu (4), Pidpalova (4), Ardean (4), Gatzel (3), Maier (2), Avădănii (2), Szuczs (2) şi Lecuşanu (1).
?Înaintea începerii meciului, atât jucătoarele celor două echipe, cât şi antrenorii şi arbitrii au purtat tricouri negre, care aveau pe spate numărul 8 şi numele lui Marian Cozma, iar pe faţă poza acestuia. Partida a fost precedată de un moment de reculegere în memoria fostului handbalist ucis săptămâna trecută în Ungaria, iar sala a fost împânzită de poze cu fostul jucător al lui Vezsprem?, relatează NewsIn.
La finalul partidei, Herbert Muller a declarat că principala sa satisfacţie este marcarea unui număr mare de goluri în poarta vâlcencelor, care sunt obişnuite cu scoruri mult mai mici în Liga Campionilor. ?A fost un joc superb, fetele noastre au jucat excelent. Am reuşit să le surprindem cu o apărare 5 plus 1 şi ne-am îndeplinit norma de 40 de goluri marcate pe meci, ceea ce cred că devine deja o obişnuinţă pentru noi?, a mai spus Herbert Muller.
Atacul a fost lăudat şi de patronul echipei braşovene, Teodor Florescu. Acesta a afirmat că echipa sa are ?unul dintre cele mai bune atacuri din Europa? şi a menţionat că nu se aştepta să înscrie peste 40 de goluri Oltchimului. De partea celaltă, antrenorul Ivica Rimanic a apreciat că Oltchim a pierdut în faţa unei echipe de top, dar a punctat că ?încă suntem liderii campionatului?.
În clasament, pe primul loc se află Oltchim, cu 30 puncte, care a suferit primul eşec din acest sezon intern, urmată de Rulmentul, 29 p, şi Dunărea Brăila, 20 p. Brăilencele au pierdut, într-un meci disputat tot miercuri, cu scorul de 19-18, întâlnirea cu HCM Ştiinţa Baia Mare.
Antena3.ro

×
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close