Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Rulmentul Braşov s-a calificat în optimile Cupei EHF

Rulmentul Braşov s-a calificat în optimile Cupei EHF

Rulmentul Braşov s-a calificat în optimile Cupei EHF
09 Noi 2008   •   21:57

Echipa de handbal feminin Rulmentul Braşov s-a calificat în optimile Cupei EHF, după ce a învins pe teren propriu, formaţia olandeză VOC Amsterdam, cu scorul de 49-15 (26-7), în manşa secundă a turului trei al competiţiei.
Rulmentul Braşov se impusese în deplasare, în prima manşă, cu scorul de 35-23.
Antrenorul principal al echipei feminine de handbal Rulmentul Braşov, Herbert Muller, a declarat la finalul partidei cu VOC Amsterdam că este fericit pentru faptul că formaţia sa a reuşit ?un real spectacol handbalistic?, calificându-se în optimile Cupei EHF.
?Sunt foarte fericit că ne-am calificat cu un astfel de joc senzaţional. Ne-am dorit cu orice preţ să învingem pe VOC la mai mult de 12 goluri, dar în acelaşi timp să facem şi spectacol pentru spectatorii prezenţi.? a declarat neamţul.
Tehnicianul a spus că nu are preferinţe în ceea ce priveşte adversara din optimile Cupei EHF, dar că şi-ar dori să nu pice cu o echipă din Germania sau Norvegia: ?Îmi este egal cu cine picăm, pentru că întotdeauna de ce te fereşti, de aia nu scapi. Dacă ar fi totuşi să dau un răspuns, aş spune că mi-ar plăcea să evităm echipele din Germania pentru că le cunosc şi sunt formaţii bune, ce pot pune probleme, la fel şi cele din Norvegia.?
Pentru echipa braşoveană au marcat: Gîlcă-Stanca - 11 goluri, Gogîrlă - 7, Barbosa -6, Alexandrescu - 5, Juhasz - 4, Barcan - 4, Amariei - 3, Neagu - 2, Vizitiu - 2, Simakova - 2, Niculae - 1, Vintilă - 1, în vreme ce de la VOC Amsterdam cele mai multe goluri au fost marcate de Schrekker şi Deen, ambele cu cîte 4 reuşite.
Tragerea la sorţi a optimilor Cupei EHF va avea loc la marţi, la Viena.
Antena3.ro

×
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close