Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Rulmentul Urban Braşov s-a calificat în semifinalele Cupei EHF

Rulmentul Urban Braşov s-a calificat în semifinalele Cupei EHF

Rulmentul Urban Braşov s-a calificat în semifinalele Cupei EHF
21 Mar 2009   •   23:30

Echipa feminină de handbal Rulmentul Urban Braşov s-a calificat în semifinalele Cupei EHF, după o dublă victorie în faţa formaţiei novegiene Byaasen Trondheim HE, în sferturile de finală. Rulmentul, care câştigase în deplasare cu scorul de 31-27, s-a impus şi sâmbătă cu scorul de 29-22 (14-13).


Braşovencele, în ciuda problemelor financiare grave, au avut puterea de a se concentra şi au făcut un meci mare şi şi-au asigurat biletele pentru faza următoare. Golurile echipei antrenate de Herbert Muller au fost înscrise de Amariei (8), Stanca (7), Barbosa (7), Horvath (5), Gogârlă (1), Vintilă (1).


Interul Carmen Amariei a declarat că ea şi restul colegelor sale au demonstrat că, pentru ele, sportul este mai important decât banii. ?Este o calificare meritată, astăzi am arătat ca o adevărată echipă. Am demonstrat că iubim acest sport, în ciuda problemelor financiare de la echipă. Nu am preferinţă pentru adversarul din semifinale, noi vrem să ajungem în finală şi să luăm Cupa?, a spus Amariei, citată de NewsIn.


Tot pentru sursa citată, tehnicianul formaţiei braşovene, Herbert Muller, a spus că îşi doreşte în semifinale o întâlnire cu câştigătoarea dintre Issy şi Leipzig. ?Sunt două echipe pe care le cunoaştem. Vrem ca finalistele de anul trecut, Itxako şi Dinamo Volgograd, să se întâlnească în cealaltă semifinală. Oricum, cine va veni la Braşov trebuie să vină bine îmbrăcat. Vrem să jucăm semifinala şi să câştigăm trofeul?, a spus Muller.

Antena3.ro

×
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close