Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Rusia va întâlni Franţa în finala CM de handbal din China

Rusia va întâlni Franţa în finala CM de handbal din China

Rusia va întâlni Franţa în finala CM de handbal din China
Sursa foto: franta handbal
18 Dec 2009   •   17:48

Echipele naţionale ale Franţei şi Rusiei au reuşit, vineri, să se califice în ultimul act al Campionatului Mondial de handbal feminin din China, unde România a ocupat locul al optulea. Rusia a trecut la scor de campioana olimpică şi europeană Norvegia, în timp ce Franţa a obţinut calificarea-şoc după o victorie cu Spania, echipa care a eliminat România de la "Mondial". Partida Rusia - Franţa se va juca duminică, 20 decembrie.
Prima formaţia calificată în finală a fost Franţa. Handbalistele din "Hexagon" s-au impus în semifinala cu Spania cu scorul de 27-23. În celălalt meci al zilei, puternica Norvegia nu a putut face faţă jocului Rusiei, în ciuda faptului că are un lot de top. Rusoaicele le-au surclasat pe scandinave şi s-au impus cu 28-20, depunându-şi candidatura pentru cel de-al treilea titlu mondial consecutiv, după cele din 2005 şi 2007.
România a părăsit de mult timp "Mondialul" din China, "tricolorele" pierzând orice şansă de a se califica în semifinale în urma unei înfrângeri în ultima secundă cu Spania, în Grupa II principală. Apoi, România a fost învinsă în partida pentru locurile 7-8 de reprezentativa Germaniei, cu scorul de 25-35.
Antena3.ro

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close