Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Sarcină dificilă: Handbalista Adina Meiroşu a pierdut unul dintre copii

Sarcină dificilă: Handbalista Adina Meiroşu a pierdut unul dintre copii

Sarcină dificilă: Handbalista Adina Meiroşu a pierdut unul dintre copii
20 Iul 2010   •   10:59

Handbalista Adina Meiroşu Fiera, de la Oltchim Râmnicu Vâlcea, în vârstă de 24 de ani, a pierdut unul dintre cei doi copii pe care îi purta în burtă. Însărcinată în luna a cincea, Adina speră acum să ducă la capăt cu bine cele 4 luni de sarcină rămase.

Conform Gazetei Sporturilor, în urmă cu 30 de zile, Adina Meiroşu a mers la ecograf pentru a urmări sarcina şi pentru a afla sexul copilaşilor. După ce i-a spus că ambii copii sunt de sex feminin, doctorul i-a explicat şi că unul dintre ei are o problemă. "E o malformaţie extrem de rară. Copilul are inima dezvoltată în afara cutiei toracice. Chiar dacă va trăi până la nouă luni, la naştere nu va rezista şi va muri", i-a detaliat medicul.

Adina şi soţul ei, Ovidiu, au avut atunci de ales între a lăsa copilul să se dezvolte în burtă sau a face o injecţie prin care să oprească evoluţia fătului. Au ales a doua variantă şi jucătoarea a mers în Belgia pentru operaţie, după ce medicii au asigurat-o că al doilea copil nu va avea de suferit.

La scurt timp, a suferit un avort spontan. "Medicii ne-au prevenit că se poate întâmpla asta. Copilul oprit din evoluţie a fost perceput de corpul Adinei ca un obiect străin, de aceea l-a îndepărtat. Adina se simte bine în momentul de faţă, dar e puţin marcată. Nu avea cum să nu fie", a povestit Ovidiu Fiera, soţul sportivei.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Oltchim Ramnicu Valcea avort
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close