Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Sezon încheiat pentru Paula Ungureanu: va sta pe bară şase luni

Sezon încheiat pentru Paula Ungureanu: va sta pe bară şase luni

Sezon încheiat pentru Paula Ungureanu: va sta pe bară şase luni
15 Dec 2010   •   10:32

Ziua de 13 decembrie 2010 a fost una cu ghinion pentru portarul echipei naţionale de handbal a României. Paula Ungureanu s-a accidentat în timpul partidei cu Croaţia şi a primit un diagnostic cutremurător din partea medicilor: ruptură a ligamentelor încrucişate de la genunchiul stâng. Paula nu doar că va rata restul Campionatului European de handbal, dar nu va mai putea juca jumătate de an.

"Paula şi-a rupt ligamentele încrucişate de la genunchiul stâng. Va lipsi cel puţin şase luni de pe teren", a declarat selecţionerul Radu Voina.

Paula nu va mai putea juca în acest sezon nici pentru Oltchim Râmnicu Vâlcea, în Liga Campionilor sau în campionat. "Ne-a sunat şi ne-a spus vestea. Ne-a rugat să-i rezolvăm să meargă în Belgia, la profesorul Martens, acelaşi care a operat-o şi pe naşa ei, Valentina Elisei. Am pierdut o jucătoare de mare valoare. Îmi pare nespus de rău pentru ea. Trece printr-un moment greu, dar sunt convins că va putea reveni apoi pe teren", a declarat preşedintele Oltchimului, Ioan Gavrilescu, pentru Gazeta Sporturilor.


×
Subiecte în articol: handbal feminin
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close