Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Steaua, adversar facil în optimile Cupei Cupelor. Vezi cu cine se bat românii în Challenge Cup

Steaua, adversar facil în optimile Cupei Cupelor. Vezi cu cine se bat românii în Challenge Cup

Steaua, adversar facil în optimile Cupei Cupelor. Vezi cu cine se bat românii în Challenge Cup
Sursa foto: steaua handbal
24 Noi 2009   •   13:27

Sorţii au hărăzit adversari accesebili echipelor româneşti angrenate în Cupa Cupelor şi Challenge Cup la handbal masculin. Steaua va întâlni HC Portovik Yuzhny din Ucraina, în optimile Cupei Cupelor, în timp ce în Challenge Cup românii de la Ştiinţa Bacău, HC Odorhei şi CSU Bucovina Suceava vor da piept cu adversare din Ucraina şi Polonia.
Tragerea la sorţi de marţi, de la Viena, i-a dat Stelei o şansă bună de a ajunge în sferturile de finală ale Cupei Cupelor. "Roş-albaştrii" vor juca în optimi cu echipa Ucraineană HC Portovik Yuzhny, lucru care îl mulţumeşte pe deplin pe administratorul delegat al Stelei, Gheorghe Cazacu.
"Tragerea la sorţi e avantajoasă pentru noi, e în regulă. Ne doream un adversar dintr-o ţară mai exotică, dacă pot spune aşa, gen Turcia, dar până la urmă contează să ne calificăm mai departe. Steaua a fost cap de serie la tragerea la sorţi, deci nu puteam avea un adversar dintre cei dificili. Nu cred că actualele probleme din Ucraina cu virusul gripal AH1N1 vor crea probleme la data disputării meciului retur, de la ei", a precizat Cazacu, pentru Mediafax.
Misiule uşoară şi în Challenge Cup
Nici în Challenge Cup echipele româneşti nu ar trebui să aibă mari probleme în a se califica mai departe. Ştiinţa Bacău va trebui să învingă HC Motor-ZNTU-ZAZ din Ucraina, şi va juca primul meci pe teren propriu. HC Odorhei întâlneşte MMTS Kwidzyn din Polonia, urmând a disputa manşa tur pe teren propriu. CSU Bucovina Suceava, a treia echipă românescă din competiţie, va da piept cu SC Time-Burevestnik din Ucraina. Primul meci se joacă la Suceava.
Antena3.ro

×
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close