Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Steaua - Portland San Antonio 28-29, în Liga Campionilor la handbal

Steaua - Portland San Antonio 28-29, în Liga Campionilor la handbal

Steaua - Portland San Antonio 28-29, în Liga Campionilor la handbal
16 Noi 2008   •   21:03

Campioana României la handbal masculin, Steaua Bucureşti, a pierdut în faţa formaţiei spaniole Portland San Antonio cu scorul de 28-29 (15-14), într-o partidă disputată la Buzău, contând pentru grupa E a Ligii Campionilor.
Principalii marcatori ai formaţiei Steaua au fost Şania - 7 goluri, Cian şi Stavrositu - câte 4.
În urma acestei partide, Steaua ocupă locul trei în clasament, cu 6 puncte, fiind devansată de Chehovskie Medvedi (Rusia) şi Portland San Antonio (Spania), care au acelaşi număr de puncte, dar golaveraj superior.
Steaua Bucureşti păstrează în continuare şanse de a trece de grupele Ligii Campionilor dacă va reuşi să învingă în ultima partidă din grupă, pe care o va disputa în deplasare, în faţa echipei Chehovskie Medvedi.
Antrenorul-jucător al campioanei României, Bozo Rudici, a declarat că formaţia sa nu a câştigat meciul deoarece jucătorii nu au avut experienţa necesară.
?N-am câştigat pentru că n-am avut experienţa necesară. În final nu ne-am mai putut concentra şi am picat. Până la urmă vom continua în Europa şi asta contează?, a spus Rudici.
Antrenorul secund al echipei Portland San Antonio, Alexandru Buligan, a afirmat că această seară nu va fi uitată prea uşor de români. ?Meci extrem de frumos. Victoria ne-a aparţinut şi dacă vom bate şi în ultima etapă pe Koper mergem mai departe. A fost o seară ce nu va fi prea uşor uitată de noi, românii!?, a menţionat fostul portar al echipei naţionale.
Antena3.ro

×
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close