Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Steluţa Luca infirmă că vrea să revină la echipa naţională

Steluţa Luca infirmă că vrea să revină la echipa naţională

Steluţa Luca infirmă că vrea să revină la echipa naţională
Sursa foto: Steluta Luca
22 Feb 2009   •   18:09

Zvonurile o dădeau pe handbalista de la Oltchim Râmnicu-Vâlcea ca şi revenită la echipa naţională a României. Jucătoarea, însă, a ţinut să precizeze că nici nu ia în considerare o astfel de idee şi că ultimele sale meciuri pentri reprezentativa "tricoloră" au fost la Trofeul Carpaţi, după care s-a şi retras. Steluţa Luca a spus că fiecare meci pentru România a fost, pentru ea, un motiv de mândrie, dar că acum se concentrează pe meciurile echipei sale de club, Oltchim.
"Din punctul meu de vedere capitolul naţională este închis. M-am retras oficial la Trofeul Carpaţi de anul trecut şi nu voi reveni asupra deciziei. Mi-a fost greu să mă despart de naţională, îmi este în continuare greu dar asta este viaţa, mă voi concentra numai asupra meciurilor Oltchimului. Are cine mă înlocui la naţională", a dat asigurări handbalista pentru prosport.
"Indiferent ce propuneri aş fi primit eu nu acceptam niciodată să joc decât pentru România. Fiecare convocare a fost pentru mine o adevărată mândrie şi nu m-aşi fi simţit în largul meu să joc pentru o altă ţară. Nu condamn pe nimeni, să nu se înţeleagă greşit dar aşa sunt eu", a ţinut Luca să îşi exprime ataşamentul pentru echipa naţională, potrivit aceleiaşi surse.
Antena3.ro

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close