Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Steluţa Luca şi-a anunţat oficial retragerea din echipa naţională

Steluţa Luca şi-a anunţat oficial retragerea din echipa naţională

Steluţa Luca şi-a anunţat oficial retragerea din echipa naţională
21 Noi 2008   •   15:01

În cadrul unei conferinţe de presă desfăşurate la Cluj, handbalista Steluţa Luca şi-a anunţat retragerea din echipa naţională a României, invocând problemele de sănătate cu care se confruntă. ?Mi-am anunţat retragerea din echipa naţională chiar înainte de Olimpiadă. Apoi a venit domnul Voinea, şi după meciul cu Larvik, în euforia victoriei, i-am dat speranţe că voi continua la naţională. Am probleme mari la spate şi nu pot să merg la Europene. Le mulţumesc celor din Federaţie, care au fost mereu alături de mine. În sport trebuie să ştii când să-ţi alegi momentul retragerii?, a declarat Steluţa Luca, citează NewsIn.
La nivel de club, Steluţa Luca a precizat că îşi va continua activitatea, cel puţin până îi expiră contractul actual cu Oltchim Râmnicu Vâlcea, în 2010. ?Am timp destul să mă gândesc ce voi face în viitor. Pot să spun că mi-ar plăcea să antrenez copii?, a mai spus ea.
Steluţa Luca s-a născut la 20 aprilie 1975 şi a debutat la nivelul echipelor naţionale în 1992. Ea a reuşit şapte participări consecutive la Campionatele Mondiale, patru participări la Campionatele Europene şi una la Jocurile Olimpice (Sydney - 2000). Handbalista, care a jucat 206 meciuri pentru România, are în palmares un titlu de campioană mondială de tineret (1995) şi este vicecampioană mondială de senioare (Rusia - 2005).
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Oltchim Ramnicu Valcea
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close