Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Ştiinţa Bacău a fost eliminată din sferturile Challenge Cup la un gol diferenţă

Ştiinţa Bacău a fost eliminată din sferturile Challenge Cup la un gol diferenţă

Ştiinţa Bacău a fost eliminată din sferturile Challenge Cup la un gol diferenţă
Sursa foto: ºtiinta bacau sandu iacob
04 Apr 2009   •   17:34

Ghinion pentru echipa de handbal masculin Ştiinţa Bacău în sferturile de finală ale Cupei Challenge. Deşi românii au reuşit să se impună în retur, acasă, cu scorul de 37-28(19-15) în faţa formaţiei elveţiene BSV Bern Muri, ei au ratat calificarea în semifinale, fiind bătuţi în prima manşă, în deplasare, la o diferenţă mai mare cu un gol. Ştiinţa avea nevoie de o victorie la cel puţin zece goluri pentru a putea spera la calificare.
Victoria de sâmbătă a fost cu totul meritată pentru handbaliştii români, ei răspunzând bine la eşecul din tur şi fiind foarte aproape să întoarcă rezultatul, potrivit Mediafax. Elveţienii nu au pus în nici un moment în pericol victoria echipei noastre, iar cu cinci minute înainte de final surpriză părea gata să se producă. Ştiinţa se distanţase la nouă goluri şi nu mai trebuia decât unul. Nu a fost să fie, însă, în ciuda eforturilor disperate depuse de ai noştri pe final. Sandu Iacob, internaţional român, a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, în special în acest sfârşit de meci, dar nici măcar el nu a putut să înscrie suficient, iar scorul final al dublei manşe a fost de 66-65 pentru elveţieni, suficient pentru a trece mai departe.
Emoţiile nu se termină aici pentru iubitorii de hanbal, încă două echipe având în aceste zile meciuri decisive în sferturile de finală ale competiţiei. Bucovina Suceava joacă împotriva UHK Krems din Austria (în tur 29-26), în timp ce UCM Reşiţa merge în Serbia unde joacă împotriva celor de la RL Proleter Naftogaz, scorul în prima manşă fiind de 37-25. De asemenea, în Cupa Cupelor, HCM Constanţa trebuie şi ea să facă o adevărată minune pentru a se califica în semifinale, după ce a pierdut în tur cu Pevafersa Valladolid din Spania cu 38-23, informează sursa citată.
Antena3.ro

×
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close