Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Ştiinţa Bacău, învinsă în primul meci din semifinalele Challenge Cup

Ştiinţa Bacău, învinsă în primul meci din semifinalele Challenge Cup

Ştiinţa Bacău, învinsă în primul meci din semifinalele Challenge Cup
25 Apr 2011   •   10:20

Şansele Ştiinţei Bacău de a se califica în finala Challenge Cup au scăzut, după ce moldovenii au pierdut în deplasare meciul tur din semifinalele competiţiei, scor 27-34, în faţa slovenilor de la Cimos Koper.

 
După un început bun de meci, care le-a permis să conducă după zece minute cu 5-4, băcăuanii au cedat iniţiativa, astfel că Cimos Koper a intrat la pauză cu un avantaj de cinci goluri (16-11). În debutul părţii secunde, Ştiinţa a reuşit să se apropie la numai două lungimi de echipa gazdă, dar slovenii au forţat din nou la momentul potrivit, distanţându-se chiar şi la nouă goluri cu trei minute înainte de final.
 
Cei mai buni marcatori ai românilor au fost Dospinescu, Ghiţă şi Petrea, toţi cu câte 6 goluri, în timp ce Skoko (8 goluri), Rapotec şi Skube, fiecare câte 5 goluri, au fost cei mai buni oameni ai slovenilor.
 
Manşa retur va avea loc la Bacău, pe 30 aprilie, câştigătoarea din dubla manşă urmînd să joace în ultimul act al competiţiei cu învingătoarea din cea de-a doua semifinală, Partizan Belgrad (Serbia) - Benfica (Portugalia), a cărei manşă tur este programată sâmbătă, pe terenul sîrbilor.

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close