Antena 3 Sport Alte sporturi Handbal Suporterii maghiari au afișat un banner controversat la meciul cu România, dar organizatorii l-au dat jos: "Totul înapoi"

Suporterii maghiari au afișat un banner controversat la meciul cu România, dar organizatorii l-au dat jos: "Totul înapoi"

06 Dec 2019   •   17:13
Suporterii maghiari au afișat un banner controversat la meciul cu România, dar organizatorii l-au dat jos: "Totul înapoi" Foto: index.hu

Fanii maghiari prezenți în sală la partida de handbal împotriva României au afișat un banner ofensator la adresa românilor, iar forțele de ordine au intervenit pentru a confisca pânza respectivă.

Pe banner-ul suporterilor apărea scris mesajul: "Valea Uzului, pâmânt maghiar! 04/06/1920, totul înapoi". Data de 4 iunie 1920 face refererie la data semnării Tratatului de la Trianon. În urma actului semnat după Primul Război Mondial, Marile Puteri au recunoscut unirea Transilvaniei cu România, transmite DigiSport.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close