Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Târgu Mureş. Meci de handbal feminin transformat în unul de K1. Fetele s-au luat la bătaie pe teren (VIDEO)

Târgu Mureş. Meci de handbal feminin transformat în unul de K1. Fetele s-au luat la bătaie pe teren (VIDEO)

Târgu Mureş. Meci de handbal feminin transformat în unul de K1. Fetele s-au luat la bătaie pe teren (VIDEO)
09 Apr 2010   •   21:20

Meci de K1 pe terenul de handbal, la o partidă între două echipe feminine, S.C. Mureşul versus Viitorul 2007 Mediaş. Meciul de joi seară de la Sala Polivalentă, din Târgu Mureş, s-a transformat într-o bătaie generală.

Din primele minute jucătoarele au fost dure. Când arbitrii au trecut la eliminări spiritele s-au încins şi mai tare, iar spre finalul partidei nervii au cedat. Una dintre jucătoarele echipei gazde a fost îmbrâncită de două adversare, moment în care a izbucnit o bătaie generală. Au intervenit şi arbitrii, şi antrenorii, care cu greu le-au despărţit pe fetele nervoase. A fost nevoie de intervenţia jandarmilor ca spiritele să se calmeze.

Meciul dintre SC Mureşul şi Viitorul Mediaş s-a terminat cu scorul de 35 la 32. Federatia Romana de Handbal ar putea decide ca jucătoarele SC Muresul să piardă partida, cu 10 la 0, dacă se va stabili că ele au început scandalul.



Observator

×
Subiecte în articol: handbal feminin bătaie
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close