Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Tereza Tamaş, portarul Oltchim Râmnicu-Vâlcea, are hepatită şi va lipsi şase luni

Tereza Tamaş, portarul Oltchim Râmnicu-Vâlcea, are hepatită şi va lipsi şase luni

Tereza Tamaş, portarul Oltchim Râmnicu-Vâlcea, are hepatită şi va lipsi şase luni
08 Ian 2009   •   15:58

Vicepreşedintele formaţiei de handbal feminin Oltchim Râmnicu-Vâlcea, Petre Berbecaru, a dat, joi, o veste proastă fanilor echipei din oraşul de pe Olt. Tereza Tamaş a fost depistată cu virusul hepatic şi va fi obligată să nu mai joace handbal şase luni.
"Tereza a făcut noi analize al căror rezultat a fost descifrat în Franţa. Va trebui să absenteze aproximativ o jumătate de an. Se poate antrena, dar nu la intensitate maximă", a declarat Berbecaru, potrivit Mediafax. Soluţia a fost deja găsită de oficialul echipei: "În condiţiile date am considerat că este normal să o reincludem în lot pe Andreea Smedescu, o handbalistă în care avem mare încredere". Interesant este faptul că ultimul joc la care Andreea Smedescu a participat pentru HC Zalău a fost cel pe care această echipă l-a disputat împotriva Oltchim, în ultima etapă a Ligii Naţionale de handbal feminin.
Oltchim va juca, duminică, iarăşi în Liga Campionilor, în compania echipei norvegiene Larvik în etapa a V-a a Grupei C. Aflate într-o formă bună, jucătoarele din ultimele meciuri vor mai avea parte şi de revenirea în lot a colegei lor, Narcisa Lecuşanu, care se accidentase la pometele stâng în partida de la Campionatului European din Macedonia şi suferise o intervenţie chirurgicală. Totuşi, nu este cert că ea va putea fi folosită la parametri normali de antrenorul Ivica Rimanici, ea putând fi ţinută pe bancă de către medici.
Înaintea partidei cu Larvik, după patru etape din Grupa C a Ligii Campionilor Oltchim Râmnicu-Vâlcea se află pe prima poziţie, însumând şase puncte, echivalente cu trei victorii şi o înfrângere. în cazul lui nou punct obţinut, Oltchim se va califica matematic în grupele principale ale competiţiei.
Foto: www.sport4all.ro
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Liga campionilor la handbal feminin
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close