Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal UCM Reşiţa câştigă iar Challenge Cup şi păstrează trofeul în vitrina clubului!

UCM Reşiţa câştigă iar Challenge Cup şi păstrează trofeul în vitrina clubului!

UCM Reşiţa câştigă iar Challenge Cup şi păstrează trofeul în vitrina clubului!
Sursa foto: aihan omer
31 Mai 2009   •   18:49

Aihan Omer scrie istorie la Reşiţa. Echipa sa a câştigat pentru a treia oară consecutiv Cupa Challenge la handbal masculin după o victorie dificilă, scor 25-20, în deplasarea cu o altă echipă din România, CSU Bucovina Suceava, după o înfrângere la două goluri în tur, acasă. Trofeul va rămâne definitiv la Reşiţa în urma acestei victorii, potrivit regulamentului EHF.
Reşiţa pleca în parida se duminică cu şansa a doua după ce fusese învinsă în prima partidă, chiar acasă, cu scorul de 25-27. Aihan Omer şi-a mobilizat, însă, perfect jucătorii pentru partida din oraşul bucovinean şi Butulija a fost cel care a făcut posibilă victoria din retur, în deplasare, cu cele 9 goluri ale sale, potrivit Mediafax. Adomnicăi a fost şi el inspirat pentru gazde, dar cele 8 goluri ale sale nu au fost de ajuns pentru a stopa furia echipei vicecampioane. Performanţa Reşiţei este cu atât mai notabilă cu cât Pîrîianu, unul dintre jucătorii cei mai buni ai oaspeţilor, a fost trimis la cabine puţin după pauză pentru trei eliminări de două minute.
În ciuda înfrângerii, echipa din Suceava se poate mândri că a participat pentru prima dată în istoria sa în finala unei competiţii comtinentale, datorită antrenorului Petru Ghervan, secundul lui Omer de la echipa naţională a României.
Principalii marcatori ai finalei:
CSU Suceava: Adomnicăi 8, Ignat 4, Bibirig 2, Chiruţ 2, Tcaciuc 2, Mitrea 1, Gavriloaia 1.
UCM Reşiţa: Butulija 9, Ciubotariu 4, Pasici 4, Rohozneanu 3, Pîrîianu 2, Tucanu 2, Irimescu 1.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Handbal handbal masculin
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close