x close

UCM Reşiţa câştigă iar Challenge Cup şi păstrează trofeul în vitrina clubului!

31 Mai 2009   •   18:49
UCM Reşiţa câştigă iar Challenge Cup şi păstrează trofeul în vitrina clubului! aihan omer

Aihan Omer scrie istorie la Reşiţa. Echipa sa a câştigat pentru a treia oară consecutiv Cupa Challenge la handbal masculin după o victorie dificilă, scor 25-20, în deplasarea cu o altă echipă din România, CSU Bucovina Suceava, după o înfrângere la două goluri în tur, acasă. Trofeul va rămâne definitiv la Reşiţa în urma acestei victorii, potrivit regulamentului EHF.
Reşiţa pleca în parida se duminică cu şansa a doua după ce fusese învinsă în prima partidă, chiar acasă, cu scorul de 25-27. Aihan Omer şi-a mobilizat, însă, perfect jucătorii pentru partida din oraşul bucovinean şi Butulija a fost cel care a făcut posibilă victoria din retur, în deplasare, cu cele 9 goluri ale sale, potrivit Mediafax. Adomnicăi a fost şi el inspirat pentru gazde, dar cele 8 goluri ale sale nu au fost de ajuns pentru a stopa furia echipei vicecampioane. Performanţa Reşiţei este cu atât mai notabilă cu cât Pîrîianu, unul dintre jucătorii cei mai buni ai oaspeţilor, a fost trimis la cabine puţin după pauză pentru trei eliminări de două minute.
În ciuda înfrângerii, echipa din Suceava se poate mândri că a participat pentru prima dată în istoria sa în finala unei competiţii comtinentale, datorită antrenorului Petru Ghervan, secundul lui Omer de la echipa naţională a României.
Principalii marcatori ai finalei:
CSU Suceava: Adomnicăi 8, Ignat 4, Bibirig 2, Chiruţ 2, Tcaciuc 2, Mitrea 1, Gavriloaia 1.
UCM Reşiţa: Butulija 9, Ciubotariu 4, Pasici 4, Rohozneanu 3, Pîrîianu 2, Tucanu 2, Irimescu 1.
Antena3.ro

Citeşte mai multe despre:

Handbal handbal masculin
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati