Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal UCM Reşiţa şi HCM Constanţa s-au calificat în optimile competiţiilor europene

UCM Reşiţa şi HCM Constanţa s-au calificat în optimile competiţiilor europene

UCM Reşiţa şi HCM Constanţa s-au calificat în optimile competiţiilor europene
22 Noi 2008   •   22:30

Formaţiile de handbal masculin UCM Reşiţa şi HCM Constanţa s-au calificat în optimile de finală ale Challenge Cup, respectiv Cupei Cupelor, după victoriile obţinute, sâmbătă, în turul trei al acestor competiţii.
UCM Reşiţa s-a calificat în optimile Challenge Cup, după ce a învins, în deplasare, formaţia croată HRK Karlovac, cu scorul de 34-26 (16-13), în manşa secundă a turului trei.
Handbaliştii antrenaţi de Aihan Omer câştigaseră şi prima manşă a acestei duble, pe teren propriu, cu scorul de 31-25.Gruparea din Reşiţa este a doua echipă masculină românescă care se califică în această fază a competiţiei după Ştiinţa Bacău, care a obţinut accesul în optimile Challenge Cup, în dauna formaţiei italiene Gammadue Secchia.
Duminică, în aceeaşi fază a competiţiei va juca şi CSU Bucovina Suceava, cu Bologna United, în Italia.
HCM Constanţa s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Cupelor la handbal masculin, după ce a învins, în deplasare, cu scorul 28-24 (8-9), formaţia portugheză ABC Braga, în manşa retur a turul trei al competiţei.
Formaţia constănţeană obţinuse victoria, în urmă cu o săptămână, şi în meciul tur al disputei cu echipa lusitană, scor 21-18.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: UCM Resita HCM Constanta
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close