x close

Ungaria-România 30-27. Naţionala de handbal pierde meciul în ultimele minute din lipsă de concentrare

18 Ian 2009   •   19:39
Ungaria-România 30-27. Naţionala de handbal pierde meciul în ultimele minute din lipsă de concentrare Romania handbal

Al doilea meci naţionalei României de handbal la Campionatul mondial din Croaţia a adus un rezultat mai bun. În faţa Ungariei, românii au început prost- cu ratări. Maghiarii deschid scorul, fac 2-0 şi apoi se ajunge la un scor de 4-2 pentru unguri.
Puternicii adversari reuşesc să ţină meciul sub control şi conduc mai bine din prima repriză, deşi Burcea reuşeşte să egaleze la 7 în minutul 15. Ungurii preiau pentru moment conducerea din nou, românii egalează însă din nou la 8 în minutul 17 şi de atunci nu mai scapă meciul din mână în prima repriză .
La pauză, tabela avea să arate 16 la 13 pentru România, ceea ce dădea mari speranţe că al doilea meci va aduce o victorie preţioasă.
La reluare, românii încep în forţă şi reuşesc să ajungă a conduce cu 19-13. În schimb, după 40 de minute de joc, România cedează fizic şi treptat pierde partida din mână.
În minutul 53 se ajunge la un egal la 26 de goluri. După acest moment, România mai înscrie doar o dară, în timp ce Ungaria ajunge la cota 30. Scor final România-Ungaria. 27-30.
România a jucat mai bine decât în prima meci, cu Franţa, dar a dovedit că nu a ştiut să îşi dozeze efortul.
Mâine, România se întâlneşte cu Argentina, o partidă decisivă pentru calificarea în faza a doua a competiţiei.
Antena3.ro

Citeşte mai multe despre:

Campionatul Mondial de handbal Romania
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati