Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Valentina Elisei s-a accidentat grav şi va rata Campionatul Mondial de handbal din China

Valentina Elisei s-a accidentat grav şi va rata Campionatul Mondial de handbal din China

Valentina Elisei s-a accidentat grav şi va rata Campionatul Mondial de handbal din China
02 Noi 2009   •   14:36


Extrema stângă a formaţiei Oltchim Râmnicu Vâlcea, Valentina Elisei, s-a accidentat duminică seară în meciul de Liga Campionilor cu Zvezda şi a fost diagnosticată cu ruptură de ligamente încrucişate, cu afectarea ligamentului colateral şi a meniscului.

Conform oficialilor vâlceni, Elisei va lipsi între şase şi opt luni, urmând să rateze astfel Campionatul Mondial de handbal feminin din China, care începe la sfârşitul lunii. "A făcut dimineaţă RMN-ul aici, la Vâlcea, iar medicul a spus că are ruptură de ligamente încrucişate cu afectarea ligamentului colateral şi a meniscului, iar asta înseamnă că va mai juca handbal pe 1 iulie 2010. Doctora de aici a spus că în proporţie de 95% acesta este diagnosticul, vom trimite rezultatul RMN-ului şi la doctorul Dinu de la Floreasca să vedem ce spune, dar nu cred că se va schimba ceva", a declarat luni preşedintele grupării vâlcene, Ioan Gavrilescu, pentru NewsIn.

Tehnicianul echipei Oltchim, Radu Voina, a declarat la rândul lui: "E un mare ghinion pentru ea, mai ales ca va rata şi Campionatul Mondial. Este o pierdere enormă pentru echipă şi pentru naţională". Valentina Ardean Elisei are 27 de ani şi la Campionatul European din 2008 a fost declarată cea mai bună extremă stânga a turneului final.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Oltchim Ramnicu Valcea
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close