Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Venirea Marianei Târcă la Rulmentul face victime. Gogârlă şi alte două jucătoare au plecat

Venirea Marianei Târcă la Rulmentul face victime. Gogârlă şi alte două jucătoare au plecat

Venirea Marianei Târcă la Rulmentul face victime. Gogârlă şi alte două jucătoare au plecat
Sursa foto: mariana tarca
07 Ian 2010   •   23:03

Schimbare antrenorului de la Rulmentul Braşov nu le-a picat bine Simonei Gogârlă, Nicoletei Alexandrescu şi Georgetei Grigore. Cele trei handbaliste nu au acceptat să joace în continuare la Braşov după ce Herbert Muller a fost înlocuit pe bancă de Mariana Târcă şi şi-au reziliat, de comun acord, contractele cu gruparea de sub Tâmpa.
"Despărţirea s-a făcut de comun acord. Asta este viaţa, nu m-aş fi gândit că voi ajunge să mă despart de Rulmentul în felul acesta, însã am preferat această variantă. Voi vedea ce fac în continuare, însă în acest moment tot ce îmi doresc e să mă liniştesc puţin", a declarat Simona Gogârlă pentru Mediafax.
Nicoleta Alexandrescu este, şi ea, bulversată de schimbările care se produc la echipă. Handbalista consideră că nu putea continua să joace pentru Rulmentul în condiţiile în care vechiul antrenor a fost îndepărtat.
"Nici nu mai ştiam ce să cred. Acum era antrenor Herbert Muller, acum era Mariana Târcă. Până la urmă, pentru că Herbert Muller nu a mai putut continua cu Rulmentul, am considerat că este mai bine să întrerup şi eu orice colaborare cu gruparea braşoveană. Din păcate, mergem înainte, voi vedea ce aleg pentru viitor. Acum nu ştiu ce voi face, voi vedea în zilele următoare. Despărţirea s-a făcut de comun acord, acum mai rămâne doar ca noi să vedem cum ne recuperăm restanţele pe care clubul le are faţă de noi", a explicat fosta jucătoare a Rulmentului.
Cele trei plecări îi dau peste cap planurile antrenoarei Rulmentului, care a rămas cu un lot de doar 12 jucătoare la primul antrenament al echipei pe noul al. Dintre acestea, unele doriseră să nu se prezinte din cauza neplăţii salariilor, dar au fost obligate, nevrând să fie suspendate de către club.
"Trebuie să recunosc, pornesc la acest nou drum cu ceva emoţii, este o situaţie grea, dar trebuie să vedem ce facem pentru a evita retrogradarea, iar primul pas este să câştigăm meciul de la Reşiţa, care se va juca sâmbătă", a precizat Mariana Târcă.
Antena3.ro

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close