Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Viborg va juca finala Ligii Campionilor la handbal feminin. Adversară ar putea fi Oltchim

Viborg va juca finala Ligii Campionilor la handbal feminin. Adversară ar putea fi Oltchim

Viborg va juca finala Ligii Campionilor la handbal feminin. Adversară ar putea fi Oltchim
17 Apr 2010   •   19:46


Viborg HK s-a calificat în finala Ligii Campionilor, competiţie pe care a câştigat-o anul trecut, după ce a trecut în dublă manşă de formaţia Lavrik HK din Norvegia.

Viborg a pierdut manşa retur a semifinalei cu 26-27, însă avantajul de şase goluri (27-21) obţinut pe teren propriu a fost suficient pentru echipa din Danemarca să acceadă în ultimul act al competiţiei.

În urma acestui meci, Cristina Vărzaru s-a apropiat la doar nouă goluri de Alexandra Do Nascimento (Hypo Viena) în clasamentul golgeterilor competiţiei, cele şase goluri marcate în Norvegia ducând-o la un total de 89 de reuşite.

Gruparea din Danemarca ar putea întâlni în finală formaţia românească Oltchim Râmnicu Vâlcea, care va disputa returul cu Gyor ETO duminică. În meciul tur scorul a fost 25-25.

Finala Ligii Campionilor va avea loc în dublă manşă, în 8-9 mai (turul), respectiv 15-16 mai (returul), şi va fi pentru a cincea oară când Viborg dispută ultimul act.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Oltchim Ramnicu Valcea
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close