Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Victorie pentru CSM București în ultima etală din grupele Ligii Campionilor la handbal feminin

Victorie pentru CSM București în ultima etală din grupele Ligii Campionilor la handbal feminin

Victorie pentru CSM București în ultima etală din grupele Ligii Campionilor la handbal feminin
12 Mar 2017   •   19:47

CSM Bucureşti a învins în deplasare echipa daneză Team Esbjerg cu scorul de 25-20 (12-7), duminică, în ultimul său meci din Grupa principală 2 a Ligii Campionilor la handbal feminin şi va juca în sferturile de finală cu formaţia maghiară Ferencvaros Budapesta.

Campioana Europei a terminat grupa pe locul al treilea şi va întâlni formaţia de pe locul secund în prima grupă, Ferecvaros TC-Rail Cargo Hungaria.

CSMB a început nefericit meciul cu ''lanterna roşie'' şi a fost condusă cu 3-0 (min. 5). Echipa antrenată de Aurelian Roşca s-a trezit şi a marcat de şapte ori la rând, scorul devenind 7-3 (16). CSM Bucureşti şi-a mărit avansul la şase goluri, 10-4 (23), iar la pauză a condus cu 12-7.

Diferenţa maximă de pe tabelă a fost de opt goluri în favoarea echipei române, 16-8 (35), dar Esbjerg s-a apropiat în câteva rânduri după atacuri tratate cu superficialitate de CSMB. Ecartul a ajuns la doar trei goluri în favoarea echipei din Bucureşti în minutul 53, 18-21, după cinci atacuri la rând ratate de CSMB, dar campioana României a câştiga fără emoţii, cu 25-20.

Paula Ungureanu a fost cea mai bună jucătoare a CSM-ului, cu numeroase parade şi contraatacuri lansate.

×
Subiecte în articol: CSM Bucuresti handbal feminin
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close