Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Victorie pentru România în Cupa Preşedintelui: 34-27 cu Kuwait

Victorie pentru România în Cupa Preşedintelui: 34-27 cu Kuwait

Victorie pentru România în Cupa Preşedintelui: 34-27 cu Kuwait
Sursa foto: Aihan Omer
26 Ian 2009   •   14:50

Echipa naţională de handbal masculin a câştigat, duminică, al doilea meci pe care l-a disputat în Cupa Preşedintelui, în urma cărei se vor stabili ocupantele locurilor 13-24 de la Campionatul Mondial din Croaţia. Partida, care a avut loc în localitatea Pula din Croaţia, s-a teminat cu scorul de 34-27 (16-12) pentru elevii lui Aihan Omer, care nu au fost nevoiţi să se întrebuinţeze foarte mult pentru a se impune. România câştigase, deja, primul meci din competiţia de consolare de la CM, împotriva Cubei.
Spre deosebire de meciurile din grupa A a CM, când "naţionala" României începea foarte bine meciurile dar sfârşea prin a le pierde, "tricolorii" au început mai greu partida de duminică, ratând mare parte din ocaziile create. Cu timpul, însă, românii şi-au revenit pentru a trece la cârma meciului, reuşind chiar să intre la cabine cu un avantaj de patru goluri.
A doua repriză a continuat şi mai bine pentru Ghionea şi "compania", potrivit gsp.ro, iar minutul 47 găsea România cu un avantaj substanţial în faţa Kuwait-ului, scorul fiind de 29-16. În acel moment, însă, românii au ales să se odihneasă pentu meciul următor, cu Spania, şi au lăsat diferenţa de scor să se îmblânzească, meciul terminându-se cu românii într-un avantaj de şapte goluri.
România va întâlni, luni, reprezentativa similară a Spaniei, care, conform sursei citate, este deţinătoarea medaliei de bronj de la Jocurile Olimpide de vară de la Beijing, de anul trecut. Meciul se va disputa începând cu ora 20.
Topul marcatorilor: Ghionea 8, Georgescu 5, Petrea 4, Buricea 3, Nicolae 3, Stavrositu 3, Rohozneanu 2, Iacob 2, Timofte 1, Pârîianu 1, Jurcă 1, Cozma 1.
Antena3.ro

×
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close