Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Noua Zeelandă a câştigat meciul de deschidere al Cupei Mondiale de rugby

Noua Zeelandă a câştigat meciul de deschidere al Cupei Mondiale de rugby

Noua Zeelandă a câştigat meciul de deschidere al Cupei Mondiale de rugby
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    09 Sep 2011   •   14:32

Noua Zeelandă a învins Tonga cu scorul de 41-10 în meciul de deschidere al Cupei Mondiale de rugby, competiţie a cărei gazdă este.

 
Pe lângă cele 4 puncte acordate pentru victorie, All-Blacks au obţinut şi punctul bonus pentru ofensivă, pentru că au reuşit să înscrie nu mai puţin de şase eseuri, faţă de unul singur al adversarilor.
 
Israel Dagg şi Richard Kahui au reuşit fiecare câte două eseuri pentru Noua Zeelandă, celelalte două încercări ale gazdelor aparţinându-le lui Jerome Kaino şi Ma'a Nonu, în timp ce Daniel Carter şi Colin Slade au marcat restul punctelor. Pentru Tonga, Alisona Taumalolo a înscris un eseu, pe care Kurt Morath l-a transformat, acelaşi jucător punctând şi dintr-o lovitură de pedeapsă.
 
Noua Zeelandă a reuşit astfel să câştige şi cel de-al 21-lea meci din faza grupelor la Cupa Mondială de rugby, din tot atâtea jucate, şi rămâne singura echipă care a reuşit această performanţă.
 
Următorul meci din grupa A va avea loc sâmbătă dimineaţă, de la ora 9 (ora României), între Franţa şi Japonia. Până atunci însă, la ora 4, este programat debutul echipei României la actuala ediţie a Cupei Mondiale, „Stejarii” urmând să întâlnească la Invercargill selecţionata Scoţiei.

 

×
Subiecte în articol: Cupa Mondiala de rugby Noua Zeelanda
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close