Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Ronnie O'Sullivan merge la psiholog înaintea Campionatului Mondial de snooker

Ronnie O'Sullivan merge la psiholog înaintea Campionatului Mondial de snooker

Ronnie O'Sullivan merge la psiholog înaintea Campionatului Mondial de snooker
14 Apr 2011   •   10:53

Momentele dificile pe care le traveresează Ronnie O'Sullivan l-au determinat pe triplul campion mondial de snooker să apeleze la ajutorul unui cunoscut psihiatru. Al zecelea jucător al lumii va urma câteva şedinţe cu doctorul Steve Peters, care a mai lucrat cu echipa de ciclism a Marii Britanii în timpul Jocurilor Olimpice din 2008.

Un prieten mi-a recomandat să mă întâlnesc cu el. Voi încerca orice ar putea da rezultate”, a declarat O'Sullivan, care a anunţat că ia în calcul o retragere de la Campionatul Mondial care va începe în acest weekend. În momentul în care organizatorii i-au cerut o confirmare scrisă, jucătorul englez s-a răzgândit, astfel că va evolua la Crucible, unde urmează să-l întâlnească în primul tur pe Dominic Dale.

Unul dintre cei mai talentaţi jucători ai generaţiei sale, O'Sullivan speră că şedinţele cu Steve Peters îl vor ajuta să-şi recapete apetitul pentru competiţie şi să revină la forma sa maximă. Ronnie nu a mai câştigat niciun meci din luna noiembrie a anului trecut, atunci când a cucerit titlul Premier League, iar în această perioadă a renunţat să participe la două competiţii importante, Masterul de la Shanghai şi cel al Germaniei.

Problemele lui O'Sullivan se extind şi în afara competiţiei, jucătorul aflându-se într-o dispută financiară cu Jo Langley, mama celor mai mici doi copii ai săi, ceea ce i-a afectat desfăşurarea antrenamentelor.

Nu doar fanii englezului aşteaptă o revenire a sa la forma care l-a consacrat, dar şi adversarii săi. „Dacă adevăratul O'Sullivan revine şi-l va întâlni pe adevăratul John Higgins sau pe adevăratul Ding Junhui, lucru valabil şi pentru alţi jucători, ar putea ieşi scântei. Ar putea fi unul dintre cele mai bune Campionate Mondiale din istorie”, a declarat Peter Ebdon, campion mondial în 2002.

×
Subiecte în articol: psiholog
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close