Antena 3 Sport Alte sporturi Rusia a debutat cu o înfrângere onorabilă la Cupa Mondială de rugby

Rusia a debutat cu o înfrângere onorabilă la Cupa Mondială de rugby

de M.T.    |    15 Sep 2011   •   13:11
Rusia a debutat cu o înfrângere onorabilă la Cupa Mondială de rugby
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP

Rusia a debutat la Cupa Mondială de rugby cu o înfrângere onorabilă, 6-13 în faţa Statelor Unite, într-un meci din grupa C care a avut loc la New Plymouth.

A 25-a ţară care ajunge la cea mai importantă competiţie a rugbyului, Rusia a marcat primele puncte ale partidei, Yuri Kushnarev reuşind o lovitură de pedeapsă. Până la pauză, americanii au întors rezultatul, printr-un eseu al lui Mike Petri şi o lovitură de pedeapsă a lui Chris Wyles, intrând la vestiare cu un avantaj de şapte puncte, 10-3.

Repriza a doua nu a adus decât două lovituri de pedeapsă transformate, câte una de fiecare parte, astfel că ruşii au bifat primul punct din istorie la Cupa Mondială, datorită bonusului defensiv, în timp ce SUA obţine cel dintâi succes în Noua Zeelandă, după ce pierduseră în faţa Irlandei.

În clasamentul grupei C, Australia este lider, cu 5 puncte, în timp ce Irlanda şi Statele Unite sunt la egalitate, câte 4 puncte, pe locurile următoare.


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close