Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Stadionul pe care se antrenează Yelena Isinbayeva, reconstruit cu banii lui Abramovich

Stadionul pe care se antrenează Yelena Isinbayeva, reconstruit cu banii lui Abramovich

Stadionul pe care se antrenează Yelena Isinbayeva, reconstruit cu banii lui Abramovich
24 Mar 2011   •   11:38

Miliardarul rus Roman Abramovich a acceptat să finanţeze reconstrucţia stadionului folosit de campioana olimpică Yelena Isinbayeva pentru a se antrena.

Isinbayeva şi-a reluat pregătirile în această lună alături de noul său antrenor, Yevgeny Trofimov, pe un stadion din Volgograd, în sudul Rusiei. „Yelena l-a rugat pe Roman Abramovich să finanţeze reconstrucţia arenei, iar acesta a acceptat”, a declarat Trofimov, adăugând că magnatul rus s-a aflat recent în oraş şi a făcut toate calculele necesare.

Sportiva din Rusia a revenit în competiţii luna trecută, după o pauză de nouă luni, ca urmare a dezamăgirii produse de eşecurile de la Campionatul Mondial de la Berlin din 2009 şi la cele în sală din Qatar în 2010. Multipla recordmenă mondială a renunţat la cel care a pregătit-o timp de aproape şase ani, Vitaly Petrov, cel care a lucrat şi cu Sergei Bubka.

Obiectivul principal al Yelenei Isinbayeva îl reprezintă Jocurile Olimpice din 2012, care vor avea loc la Londra, acolo unde va încerca să obţină cel de-al treilea titlu consecutiv, după cele din 2004 şi 2008.

×
Subiecte în articol: stadion Rusia
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close